33647
Book
In basket
Co to są superantyoksydanty i dlaczego ich potrzebujemy. Jakie szkody wyrządzają wolne rodniki i jak antyoksydanty chronią nasz organizm. Jakie choroby są skutkiem aktywności wolnych rodników. Jakich niezbędnych substancji brakuje w naszym pożywieniu. Jak pobudzać naturalne możliwości własnego organizmu do wytwarzania antyoksydantów. Pomidory, dynia, cukinia, zielona herbata, czosnek - najlepsze, powszechnie dostępne źródła superantyoksydantów. Dzięki superantyoksydantom można również naprawić wieloletnie szkody spowodowane nieodpowiednim odżywianiem się, stresem, paleniem papierosów.
Availability:
Wypożyczalnia Dukla
There are copies available to loan: sygn. 61 (1 egz.)
Notes:
Tyt. oryg.: Super antioxidants : why they will change the face of healthcare in the 21 st century
General note
Tyt. oryg. : The super antioxidants : why they will change the face of healthcare in the 21 st century. - Na okł. podtyt.: dlaczego witaminy A, C i E oraz niektóre minerały i substancje roślinne zrewolucjonizują leczenie i zapobieganie chorobom w XXI wieku.
Bibliography, etc. note
Bibliografia.
Cumulative index/finding aids note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again